5 særlige overnatninger i nærheden af Aarhus

Her finder du inspiration til 5 særlige overnatninger tæt på Aarhus. Perfekt til en weekendtur eller getaway fra byen.


Vi er gået sammen med Campanyon for at inspirere til en tur ud af byen eller i hvert fald til eventyr væk hjemmefra. Her finder du derfor 5 særlige overnatninger og oplevelser tæt på Aarhus - alt sammen i overskuelig køreafstand. 

Lej en bil på GoMore af en af dine naboer og book et unikt ophold gennem Campanyon. Det må være opskriften på den bedste getaway i vaskeægte dele-stil. 

Weekendtur og getaway fra Aarhus

Uanset om du står overfor en helt almindelig eller forlænget weekend, en enkelt overnatning eller endnu flere dages eventyr, så er der lidt af hvert at vælge imellem i vores guide til 5 unikke overnatninger i nærheden af Aarhus. Det er til dig, der vil helt ned i gear med plads til samvær, hygge og gode minder. 

Tjek også vores GoMore Guide for flere lokale anbefalinger. Måske der ligger et lokalt bageri, en lokal isbiks, et fedt surf spot eller andet godt i nærheden af dit ophold. 

6F0A3990

1. Woodhouse

Lokation: Hadsund

Woodhouse er en skøn og anderledes arkitekturperle ved Als Odde, hvor du kan føle dig ude i midten af ingenting, på trods af at du er tæt på byen. Det er en slags tiny house i kombination med bæredygtighed og moderne design, og du har et fuldt udstyret køkken og en skøn udsigt til skoven. Læs og se mere til Emmas tur her

Grøn Jurt

2. Grøn jurt i Mols Bjerge

Lokation: Mols Bjerge

De romantiske, hyggelige mongolske jurter i Mols Bjerg er virkelig særlige og helt anderledes, end hvad du møder mange andre steder. I parkerer 900 meter væk og går resten af vejen op til jurten med udsigt til “bjergene”. Her kan I nyde naturen, fyre op i brændeovnen og lave mad over eget bål. I kan også leje mountainbikes og køre rundt i området. 

Luksus skurvogn sol-flora

3. Skurvognen Sol-flora

Lokation: Tjele

Luksusskurvognen er placeret lige midt i et hav af blomster og smuk natur. Dertil kommer navnet. Hele den ene væg er et kæmpe vinduesparti ud til Nørreådalen, hvor I kan nyde udsigten, bruge vildmarksbadet eller se den smukke solnedgang. Morgenmaden er inkluderet, og aftensmaden kan tilberedes over bål. 

Blixen

4. Cold Hand Winery glamping

Lokation: Randers

Drømmer du om at glampe på en dansk vingård, så er Camp Blixen hos Cold Hand Winery nok noget for dig. Her kan du kombinere smuk natur, glamping og lækker mad. Det romantiske luksustelt ligger helt uforstyrret i en æbleplantage, og du kan også smage på de hjemmelavede sager. 

Tree Top Shelter hos Holmely

5. Tree Top Shelter

Lokation: Brædstrup

Hos Holmely kan du overnatte i et shelter i trætoppene. Lad fødderne hænge ud over terrassen, mens du nyder udsigten ud over markerne og spotter dyr. Her er der næsten garanti for smukke solnedgange og total mørke, når solen er gået ned. Der er madrasser i shelteret og en bålplads, hvor I kan tilberede jeres mad. 

Tag på Jylland eventyr i naturen med familie, venner eller kæreste 

Uanset om du bor i Aarhus eller et andet sted i Jylland, så vil du her kunne finde vores anbefalinger til unikke oplevelser indenfor max et par timers kørsel. Der er glampingtelte til hele familien, små hytter i træerne til dig og kæresten eller sjove jurter til en tur med veninderne. 

Finder du ikke lige det ophold, der passer dig, så kan du finde mange flere muligheder hos Campanyon. Booker du et ophold gennem dem, får du samtidigt tilsendt en rabatkode til GoMore. 

Del en kommentar med os ved at udfylde formularen nedenfor, hvis du har input til denne oplevelse, eller hvis du kender til andre lokale oplevelser, som vi mangler at anbefale. 

Similar posts